tisdag 12 december 2017

Träning idag

Idag har dagen gått i ett igen. Lektioner, kafferast och möten. Vi fick till ett bra möte mellan facket centralt och huvudskyddsombudet. Det händer mycket på jobbet när det blir förändringar i en stor organisation. Många aktörer och många kockar... dessutom är det risk att det ligger prestige i en del idiotiska beslut. Det är kanske för många tuppar i hönsgården.

När jag kom hem var det lite ont om tid. Jag var inom Willys och handlade mjölk, toapapper och potatis och hämtade hem dotterns julklänning. Hon kommer bli så fin till jul!

Hemma åt jag lite yoghurt, bytte om och preparerade falukorv, stekte brysselkål och lade på plåten och hällde på tomatsås och swisch in i ugnen, skalade potatis och delade i småbitar och slängde i en gryta. Nu var maten förbered och jag och grannfrun stack till gymmet.

Idag var det boxpass igen. Det är såå kul! Visserligen många saker att hålla ordning på men det är så kul. Man jobbar på i ett rasande tempo. Efter det passet känner man sig så värd mat och vila.

I kväll kom mannens kollega med Kreta-oliv-olja. Gott!

Idag kan jag faktiskt inte komma på att jag gjort något juligt, förutom att jag lyssnar på julmusik i bilen mellan jobb och hemmet.

Inga kommentarer: