tisdag 22 augusti 2017

Födelsedag!


Dottern frågade mig i går vad som skulle hända idag på min födelsedag. Jag svarade att inget speciellt skulle hända. Jag firades ju i söndags. Jag sa att hon inte behövde sjunga för mig för det var så tidigt och jag skulle väl laga mat som vanligt och tvätta som vanligt... Trodde jag ja. 

Dottern och mannen hade bestämt annat. De kom in till mig i morse och sjöng klockan 06.00. Jag fick fint halsband, armband, tekopp, te och choklad av dottern och 3 biljetter till Spelman på Taket i november på Storan i Malmö. Jag blev jätteglad! Dessutom talade dottern om att hon skulle laga maten i kväll. Bästa presenten!

På jobbet fick jag många kramar och på mobilen trillade det in massor med grattishälsningar från Snapchat, facebook, messenger och sms. Underbart! En dag som är min!

Jag fick t o m mina tekniktreor att ställa sig upp och sjunga för mig. De är för sköna.

PÅ väg hem fick jag sms att jag absolut inte fick komma in i köket. Väl hemma blev jag insläppt i finingången och blev placerad i soffan. En stund senare kom dottern, mannen, Y-sonen och flickvännen in och sjöng för mig och vi skålade i cava och jag fick blommor. Vi satte oss vid bordet och det blev tacomiddag. Gott! Ä-sonen kom lite senare för han spelade fotboll men vi satt fortfarande vid bordet när han kom. Underbart att få hem alla barnen och de kom för min skull.

Lite senare blev det kaffe i soffan med kladdkaka och mandeltårta. 

Nu är jag proppmätt och supernöjd! Vilken underbar födelsedag!

Inga kommentarer: