lördag 29 juli 2017

50 år

Vi har faktiskt haft en sommardag idag. Det blev kaffe hos grannfrun och sedan gick vi Willysrundan. Härligt!

Jag hade lite ärende att fixa och betalade räkningarna, sedan var det dags att hämta upp Y-sonen+flickvännen och mannen, för att köra vidare till Malmö och hämta lillelillebror. Nu när bilen var full åkte vi till Höganäs. Svägerskan hade fått dit familjen och vännerna till min lillebror som fyller 50 idag. Han trodde att han skulle äta en middag på en cool restaurang med sin familj. Hans minspel när den ena släktingen eller vännen dök upp efter hand var helt otrolig. Han blev riktigt rörd över hur alla anslöt till middagsbordet.

Vi blev lite plötsligt utslänga bara, vår tid var slut och nästa sällskap stod redan ute på terassen. Alla i vårt sällskap hann inte ens få kaffe eller dessert. Vi fick alla sjunga för brorsan på parkeringen och spontant bjöd han in oss hem till sig.

Vi var ett gäng som anslöt och vi fick några trevliga timmar till tillsammans. Gänget som hängde på är vännerna sedan länge. Vi har minnen ihop allihop som nästan sträcker sig 30 år bak i tiden. Vi blev lite nostalgiska. Underbart!

Inga kommentarer: