fredag 15 juni 2012

En festlig vecka

 Oj oj oj vilken festvecka det har varit och ändå är inte veckan slut. I måndags var det en del kolleger som gick i pension som avtackades med tårtkalas på jobbet. Jag tittade bara på tårtorna och kände mig inte en sugen på att äta av dem.


Tisdagen var vi hos fina vännerna där J tog studenten. Jag och dottern var där medan y-sonen och flickvännen var på en annan studentfest och ä-sonen var på en tredje studentfest. Jag och dottern hade det jättetrevligt och promenerade nöjda hem vid 22.15-tiden.
Onsdagen var jag, dottern och ä-sonen på en ny studentfest (glömde ta bild), när jag och dottern gick hem fortsatte sonen till flera studentskivor. På torsdagskvällen var  jag på kära vännen A:s son som tog studenten. Sonen hade fått en riktig allergisk reaktion på pollen så han klarade inte av att gå på studentfester som han hade planerat.
 Idag hade dottern avslutning på sin skola. De slutar på sin skola så därför fick de en ros av rektorn men innan dess sjöng de och dansade för oss. De var såå proffsiga!

Bästa kompisar som kommer gå i olika 4:or nästa år men de ses på rasterna.

Inga kommentarer: