måndag 11 juni 2012

Betygen klara

Nu är eleverna slit och flit inskrivna i betygen och jag har skrivit under dem så att de kan få dem på torsdag när vi har skolavslutning. Undrar vad vi hittar på tills dess. Konstigt system att skriva in betygen när det är 3 dagar kvar, tycker jag. Hur ska man få eleverna att komma de andra dagarna. Jag vet ju vad jag hade gjort om jag varit elev.

I dag hade vi också samlat all personal på tårta och presenter till jubilarer och nyblivna pensionärer. Vi har ju komvux på vår skola och de slutar imorgon, så därför slutade dagen med fest. Men jag åt ingen tårta.

Jag har hållit stenshårt LCHF nu sedan efter påsken (då jag spårade ur i 3 veckor) och ändå har jag inte gått ner någonting. Jag fattar inte vad jag gör för fel. Men jag har kontaktat en LCHF-konsulent och bett om hjälp och jag inväntar svar från henne vilken dag som helst. Jag har skickat med min matdagbok på 2 veckor. Hoppas jag kan få svar som leder till förändring. Jag tänker inte gå tillbaka till att äta mjölprodukter och socker igen för jag mår så bra att vara utan det men det skulle ju vara kul att gå ner i vikt också.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills mina fötter går på Levantestranden i Benidorm och 15 dagar tills jag äntligen ska få träffa mannen. LÄNGTAR!

Inga kommentarer: