torsdag 12 april 2012

projekarbeteredovisningar

Nu har jag ägnat 2 dagar till att lyssna på 3:or som redovisat sina projektarbeten. Det har varit stort spektra i både kvalitet och kvantitet, dessutom tvära kast mellan HIV/Aids till mannekänguppvisning. Men som helhet så är vår skolas tradition bra med 2 dagars redovisningar i fullproppade salar med förväntansfulla åhörare och laddade redovisare. På vår skola är redovisningarna helt schemabrytande och alla 2:or, som ska göra projektarbete nästa läsår, är åhörare och 1:orna har andra aktiviteter med sina mentorer utanför skolan.

Det är 10 veckor kvar på detta läsår men redan nu börjar det kännas att allt drar ihop sig. NP kommer att sätta i gång nu och då blir det lite si och så med annan undervisning och sedan är det 2-4 veckor kvar men då brukar eleverna känna sig klara och dras till andra aktiviteter i solen än sitta inne i skolbänken.

Jag hoppas så att mannen nu kan få ledigt och komma ner till oss i Spanien. Annars blir allt väldigt knepigt. Han kan inte ansöka om ledigt förrän 2 månader innan avresedagen.

Idag har vi vår, 14° och sol. Hoppas det håller i sig till helgen. Den kommer med rasande fart. I morgon är det äntligen fredag.

1 kommentar:

Fotograferande Maria sa...

Ja idag känner jag verkligen Tack! Att det är fredag... Och då har man bara jobbat 4 dags vecka ich haft halv barngrupp... Kram Maria