lördag 3 mars 2012

Nu har mannen åkt

Snart går han av tåget i Kastrup och sover några timmar på hotell innan han checkar in sitt bagage klockan 05.00. Nu börjar hans och mitt och barnens äventyr. Mannen byter miljö och får uppleva massor med nytt, vi stannar hemma och upplever nya sidor hos oss.

Den 26 juni återförenas hela familjen igen. Då är vi i Spanien.

Vi hade en trevlig sista kväll ihop och alla barnen var hemma. Vi åt goda laxbakelser med hollandaissås och sallad idag blev det också vaniljglass med varma bär till melodifestivalen. Ungdomarna tittade bara för att vara med sin pappa.

Undrar om de också gråter inombords? Jag känner mig jättesorgsen inombords. Jag är glad för att mannen får denna möjlighet men jag är sorgen för jag kommer att sakna honom. Jag kommer sakna honom bredvid mig i sängen. Jag kommer längta efter hans stöd och hjälp. Jag kommer att känna mig liten och svagare utan han bredvid mig som stöttande och uppmuntrande partner. Jag kommer att vara halv tills vi ses igen, men jag måste spela hel inför barnen. Undrar om de också känner sig mindre?

1 kommentar:

Anne sa...

Ramlar in i din blogg för första gången och hittar detta inlägg. Min svåger, makens bror alltså, och svägerska bor så här. Hon i Sverige och han i Spanien. De flyget med Ryan till Alicante och träffad nog var 5-6 vecka, dessemellan daglig kontakt via sms och mobilerna. De har iof inga små barn men hitintills har de fått det till att funka och de har bott så här i fem år nu.
Hoppas att ni finner er tillrätta i era nya roller..:-)

Kram Anne