lördag 3 december 2011

Julgranen på plats


Julfaktorn steg stort. Det kom t o m upp någon tomte.

Tiden flyger fram och jag försöker fånga dagen och njuta av nuet. Idag har vi ingenting i kalendern och jag har bara stängt mig inne i mig själv. Det gör jag lätt framför meningslösa facebookspel. Härligt att bara vara.

Dottern håller på att skapa för fullt. Hon har en diger att-göra-lista inför julen. Alla ska få egentillverkade julklappar. Det stickas, sys, virkas och skrivs hela tiden.

Många i familjen är lite förkylda och lite lättretliga så vi håller oss alla lite för oss själva men alla går och småmyser i hemmapyjamasar. Härligt!

I morgon ska vi nog gå på bio. Vi har fortfarande inte sett Tintin-filmen, men jag är faktiskt mer sugen på den nya datoranimerade filmen som hade premiär tidigare idag. Vi får väl se vad det blir om det blir.

Jag har försökt mig på att baka en LCHF kaka, mjuk pepparkaka. Den blev kolsvart och kunde därför inte ätas. Nu ger jag upp detta med LCHF. Ska jag baka så tänker jag baka med riktiga råvaror. Jag behöver ju inte äta. Om jag däremot skulle vilja unna mig en bulle/kaka någon gång så får det vara en vanlig sådan.

Inga kommentarer: