måndag 24 oktober 2011

Blomkålsmos

Inne på andra veckan och mår fortfarande hur bra som helst. Jag är stum och överlycklig över att må så här bra.

Idag provade jag att göra blomkålsmos. Jag kokte blomkål i grädde och la i en klick smör och mixade ihop. Jag tyckte det smakade sådär. Äter nog hellre kokt blomkål och lägger på en klick smör i stället.

I går gjorde jag älg/nöt-biffar med fetaostbitar och gjorde en god gräddsås till men den blev väldigt tunn när man inte redde den, men god.

Idag blev det sen dag för mig men ännu senare för mannen (han är fortfarande på jobb). Jag försökte vara snabb med mat och samtidigt hjälpa dottern med läxan. Då tappade jag 1kg makaroner över hela köksgolvet. Oj oj oj vad det rasslade. Samtidigt stormkokade det grytorna så söta dottern kröp omkring på golvet och samlade ihop alla makaroner. Typiskt när man försöker göra allt på samma gång. Vi gjorde klart maten, åt och medan y-sonen diskade satte jag och dottern i soffan och dottern gjorde läxan under mitt peppande.

1 kommentar:

Madde sa...

Ja vad kul - jag tror jag kommer att trivas med detta-känner mig inte als hungrig. men är lite orolig över va jag ska äta på jobbet(har lätt att få mat noja :))
men nu ska detta gå bra -eller hur :)
Kram