fredag 8 juli 2011

Med i tv igen

Kusinen var ju också sugen på att vara med i tv, så idag gick vi upp tidigt igen packade ner frukosten i kylväskan. Vi fick samma plats som förra gången, dvs i mitten bakom kameran så att vi kommer med i tv.
I dagen program hade de Linda Sundblad som sjöng Lycky i Melodifestivalen. Hon fyllde 30 innan i veckan så det var en del kring det. Hela publiken sjöng Ja må hon leva när hon kom in och så fick hon presenter som skickades fram av publiken. Idag sjöng hon en ny låt som sändes i tv:n och vi fick sjunga med i refrängen. Efter programmet sjöng hon Lycky för Webben, då vinkar dottern och kusinen jättemycket i kameran.

Barnen bjöds på glass. Något program längre fram kommer det behövas glasspinnar till något och då passade de på att bjuda på glass bara de fick tillbaka träpinnen. Mina barn var ju inte svårövertalade.
Här hoppar de från hajgapet. Vi klarade oss från regn nästan hela tiden, den sista låten som var utanför programmet framfördes i regn.

På vägen hem visade vi kusinen Turning torso och Zlatans hus.

Regnet har hållt i sig ett tag idag, och barnen är lite trötta idag så efter lunch parkerade de sig framför en film.

Ikväll ska vi grilla lamm.

1 kommentar:

Rebecka sa...

Så trevligt :)
Jag har själv tänkt ta med mina flickor dit och tänkte höra med dig som varit där om det kostar något? Och vilken tid du tycker att man ska vara där för att få bra platser :)