tisdag 3 maj 2011

Nu är det snart klart :)

Idag när vi kom hem möttes vi av ett soligt kök, trots att det regnade ute. Nu har vi ett solgult kök. Hallen är färdigtapetserad. Nu är det bara två innedörrar som ska målas, sedan är målaren klar. Han är jätteduktig. Nu vill jag bara ha våra köksmöbler vitmålade. Det kommer att bli sommarens projekt.

Idag blev det middag på McDonalds. Dottern tycker att vi har världens lyx som går ut och äter varje kväll. Men i morgon blir det att använda vårt kök igen.

Jag fick massage på jobbet idag. Vår massör är så duktig. Jag har så spända muskler så det är så smärtsamt men det är skönt efteråt. Jag tror jag ska unna mig en massage i sommar i massörens praktik.

Mina elever var fortfarande sura på mig men jag satt ner och pratade med de sura var och en och till slut förstod de att jag inte nekar dem att göra nytt prov snart igen för att jag inte vill att de ska lyckas utan att jag ser att de har längre språkresa framför sig än vad de förstått. Nu får de nästa chans i augusti när de ska gå sommarskola.

En solglimt på jobbet var att en av mina elever som läst om en kurs hos mig klarade det sista momentet och kan nu få betyg i kursen.


1 kommentar:

madde sa...

ooooo - vi vill se kort på gula köket :)
Vi har också gult i vårt kök ...... madde