söndag 1 maj 2011

1 maj

Idag blev det till slut regn. Ganska skönt ändå. Jag behövde få en del gjort inne så då var det bra att inte solen lockade ut mig. Men jag hann med att äta frukost ute i solen.

Idag har jag rensat bland dottern saker. 1 stor soppsäck till soporna, 3 flyttkartonger till loppis, 1 flyttkartong med saker till lilla kusin A och 1 dockskåp åkte ut ur rummet. Lite mer luft i rummet blev det allt. Hallen som är färdigtapetserad där uppe så bokhyllan och spegeln kom på plats. Skönt att få allt på plats igen.

Yngsta sonen och flickvännen var med oss en stor del igår kväll, sedan åkte de till Stadsparken som 25000 till. De lovade noll alkohol och de kom hem vid 1 nyktra. Så stolt jag är över dem! Äldsta sonen var aldrig med oss och han har fortfarande inte kommit hem. Han var nog inte nykter i går :(.

Vi hade det jättetrevligt i går. God mat och mycket skratt. Vi hade bestämt att vi skulle ha en nostalgitripp så vi drack hot shot. Kommer ni igång? Galiano, kaffe och vispad grädde i tre lager i ett snapsglas. Jag tog 3 shotar med det var en del som tog många, 2 liter Galiano gick åt i går.

Nu sjunger studentsångarna in våren. Nu är sköna maj här, 1 månad jobb utan helgdagar.

1 kommentar:

Madde sa...

tja.... Fredde var också i parken - inte helt nykter kan jag gissa. men han är duktig o vi hr sms kontakt alltid. han har vett att ringa om det strulat till sig (vilket det inte gjort)
De är ju 18 så vi kan bara råda o tippsa..... F berättar gärna om allt som hänt etc...... Vi har bra grabbar trots allt :)