måndag 20 september 2010

höstrusk

Idag har det verkligen varit höstruskigt. Både ute i naturen och inne i själen.

Stora snackisen idag har varit "Hur kunde 5.6% av befolkningen rösta in SD i riksdagen?" Vad blir konsekvenserna nu? Hur kommer alliansen klara av att få fram sin politik nu? Kommer mp att vilja samarbeta med regeringen? Tungt!

Idag blev det ingen träning. Jag och mannen tog en vilodag. Vi känner oss lite slitna idag efter en sen natt med valvaka. I stället handlade vi till barnen (mat) och lagade middag till dem. Kycklingwok med nudlar och cashewnötter. Jag veckohandlade för 543kr. Det blir billigt när det bara är 4 barn som äter och allt kött/fisk hade jag redan i frysen.

Igår var jag på IKEA och handlade fat till utekrukorna. 3 av krukorna kommer jag snart att flytta in för vinterförvaring. Jag kommer att ta in pelagonierna också och klippa ner i februari. Pappa säger att de kommer att bli ännu finare till nästa sommar då. Jag ska också plocka upp Dahlia-knölarna så ska pappa förvara dem åt mig i vinter. Nästa sommar behöver jag inte köpa lika många blommor som i år eftersom en del kommer att återupplivas. Häftigt!


Inga kommentarer: