lördag 25 september 2010

härliga lördag

Idag var mannen och jag ute i motionsspåret i skogen. Såg en hel del flugsvamp. Så vackert men så farligt. Vi traskade på i så högt tempo att jag trodde hjärtat skulle slå sig ur kroppen. Men det var skönt efteråt.

När vi kom hem hämtade vi bara våra badkläder och åkte vidare till simhallen. Där simmade vi i 45 minuter, bastade och åkte hem.

Hemma försökte vi få med ungdomarna och deras kusin som är här och hälsar på att följa med ner på stan. Men de ville ligga i soffan och titta på film, så jag och mannen åkte ner till stan och gick runt i stadens kulturkalas. Det spelades musik på alla torg, gallerierna var öppna och det var mycket annat man kunde kika på men vi var inte så sugna på det. Snart var vi hemma igen.

Vi bakade pizza medan ungdomarna gjorde pizzasallad. Det blev en pizza med köttfärs och en med skinka och champinjoner. Ja smakade lite, mmm så gott.

Vi började spela monopol allihop men det sluta med sura miner så vi gav upp. Bättre lycka nästa gång.

Igår var jag och hälsade på en av mina gamla elever som hade fått en lite son för 1 månad sedan. Han sov mest men kul att komma och se att hon har det bra med sin man och son.

Men det var nära att jag inte kom dit. Jag med mitt urusla lokalsinne irrade runt i halva stan i 1 timme innan en ung kille erbjöd sig att visa vägen. Han hoppade in i bilen och efter några km var jag äntligen framme. Vilken pers!

Inga kommentarer: