fredag 22 januari 2010

Bokat boende i Spanien


Idag har jag och mannen betalat handpenningen på vårt boende i Benidorm i sommar. Vi ska bo två kvarter från havet och två kvarter till centrumkärnan. Det känns perfekt. Gångavstånd till allt och så får vi två pooler så barnen blir nöjda.

Vi kommer att ha två sovrum, vardagsrum, riktigt kök, tvättmaskin och stor balkong. Vi övervägde ett tag över att snåla in på boendet nu när vi bara är 4 denna sommar och ta ett sovrum och bäddsoffa för två i vardagsrummet. Men i dessa lägenheter fanns inget riktigt kök och det är viktigt. Ska vi stanna 3 veckor utan att gå på varandra är det nog bäst att betala ett högre pris och låta barnen få ett eget sovrum och vi får ett bra kök.

För 3 år sedan bodde vi i en lägenhet med stort bra kök. Det resulterade i att vi lagade mat tillsammans alla kvällar utan 4 och då bodde vi där i 22 nätter. Det var så himla mysigt att vara på stranden till 19-20 tiden, gå hem och duscha, ta på sig myskläder. Alla softade på balkongen, spelade kort eller barnen gick undan och kollade på någon film. När vi var redo lagade vi middag som vi åt sent på balkongen. Ville man ut på strandpromenaden för att ta en glass, ett glas öl/vin så kunde man göra det efter maten.

3 kommentarer:

AnnaSv sa...

Vad härligt! Det låter underbart och något du verligen är värd!

Kram,
AnnaSv

Madde sa...

mmmmmm så härligt. vart ska stora grabben vara......??
Det är härligt att ha något att längta till.
Vi sticker till GranCanaria med Sanna på påsklovet. Fredde är då i USA med tjejen o hennes familj......vi längtar efter lite kvalitetstid med dottern.

kram Madde

Anonym sa...

JA, GUD SÅ SKÖÖÖNT! det är din man verkligen värd.