onsdag 11 mars 2009

redan onsdag...


Oj, jag försummar bloggen när jag inte har en egen laptop iknäet på kvällarna.
Igår var mannen och jag på vår andra träning och det var lika kul och skönt som i lördags. Det känns lite länge att vänta 3-4 dagar mellan träningarna så vi ska försöka få till ett pass på tisdagar, fredagar och söndagar. I går köpte vi årskort, 419 kr/månaden. Hoppas våra kroppar kommer att stärkas och stramas upp mer.
Igår åkte dottern till morfar och mormor G. Hon ska stanna till fredageftermidddag då jag åker och hämtar henne. Hon tycker det är så roligt och spännande att åka iväg. Så skönt att hon är så trygg. För 6 månader sedan var hon mycket tveksam om hon kunde lämna oss men nu när hon har gjort det några gånger har självkänslan växt och hon är redo för nya upptåg.
Ikväll ska mannen och jag passa på att gå på bio, Australia som vi ännu inte hunnit se. Just nu går det många filmer som jag vill se men alla behöver jag inte se på bio. Jag kan vänta tills de kommer på dvd.
Middag; pastagratäng med broccoli och råa morötter

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hag är så stolt över dig!! Tänk att du har kommit igågn med träningen. Jättekul.
Skönt att höra att S kom iväg till sist. Hälsa att jag saknar henne när du pratar med henne.
Kram

malin sa...

Helena: Jag pratade med henne i går men hon var måttligt intresserad av att prata med mig. Däremot berättade hon att hon gjorde presenter till dig. (Jaha, så kom jag på andra plats:-))

Kram malin