fredag 20 februari 2009

stressig fredag

Gipzy Queens and Kings var helt otroliga igår. Vilken underbar feel good konsert. Massor med gladmusik med mycket duktiga musiker. Det var en stor blandning mellan akustiska gitarrer, brassband, dansuppvisning och flera olika solosångare som kom in och gjorde sina nummer. Störst var Emsa som kom in och visade super stjärnglans. Gå in och lyssna på YouTube så förstår ni vad jag menar.

Idag ska jag till sjukgymnasten och ska förhoppningvis få motion på recept. Måste börja röra på fläsket på allvar. Jag har inte slutat på vv om någon undrar men ligger på samma vikt nu i ett par veckor. VV på jobb är slut nu men jag ska börja nästa fredag i min hemmalokal. Så jag har inte gett upp, fortsättning följer.

Jag ska också hinna stryka min jättehög med tvätt idag, baka två tårtbottnar, 2 kladdkakor och handla. Jag hade tänkt att ta med dottern till min kollega som har de söta Pasron Rusell-valparna men det får bli i morgon om vi har tid. Fast i morgon står det bara städning på schemat.

Mannen har bäddat ner sig i dag också. Det är nog bra för han tycker att han har blivit lite bättre idag jämfört med igår.

Jag ska åka till grannkommunen ikväll också. Vi ska titta på en cykel som vi tror att vi ska köpa till dottern, som hon ska få på söndag.

Så varför sitter jag vid datorn nu när jag har så mycket? Kanske för att jag passar på när sonen lämnar sin dator för ett ögonblick.

Ha en underbar fredag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack detsamma!
Skönt att det äntligen är fredag...
Hoppas du hinner med allt och att det blir ett trevligt kalas.
Hoppas att det är en fin cykel, hon längtar verkligen efter en ny!!!
Kram