lördag 7 februari 2009

Melodifestivalen här, våren räddad!



Nu sitter vi här framför tv:n med melodifestivalen på. Vilken trevlig programledare Petra Mede är och vilka vackra kreationer hon har på, dessutom är hon rolig.

Vi tycker om detta jippo i vår familj, så nu har vi flera lördagar bokade ;-). Ringde dottern när det var omröstning men hon hade inte tid att prata för de höll på att rösta. Hon ringde dock 2 minuter senare. Hon trívs som fisken i vattenet. Idag har de varit på trombonekonsert och lyssnat på Nisse Landgren.

Jag, mannen och äldsta sonen var och tittade på dator som sonen ska köpa för sina sparade pengar. Han såg en som han vill ha men den var lite dyrare, så han ska spara i ytterligare två månader. Sedan var vi på kondis. Mysigt!

Ikväll är yngsta sonen på bio med 2 kompisar. Äldsta sonen sitter hemma med oss ikväll.

Dagens middag; kycklinggryta med potatis och lite vitt vin.

Alcazar och Emilia går vidare direkt till Globen och finalen.

3 kommentarer:

Fotograferande Maria sa...

Skämtar du om programledaren?? URK

Josefin sa...

Måste nog tyvärr hålla med föregående talare ;-) Tyckte inte att den här tjejen var rolig... jag har aldrig sett eller hört talas om henne förrut... Har ni det??? Fast jag kommer nog att titta de andra veckorna ändå... Kram

Fotograferande Maria sa...

Jag har insett att du nog inte skojade ;) Tur vi inte tycker lika om allt Tänk så trist samhället varit då. Vad gör du för "skoj" eftersom du inte uppdaterar ;) Kram Maria