söndag 1 februari 2009

Fartfylld och rolig helg

I går var det fullt upp. Dagen startade tidigt med att åka till idrottshallen och hjälpa till att ställa iordning serveringen och bre hundratals mackor. Klockan 10 började brottarturneringen med 250 barn och ungdomar från Sverige och Danmark. Tre matcher parallellt hela dagen. Klubben kammade hem flera medaljer, så nu vill dottern också vara med och tävla. Jag och mannen stod i serveringen och där gick det jättebra. Dagen slutade på plus
.
Trötta och ömma i fötterna åkte vi och lämnade dottern som skulle sova över hos kompisen. Därefter var det dags att göra sig i ordning till nästa event. Jag och mannen var bjudna på 60-års kalas lokaliserad i våra vänners restaurang. Det var trångt, mysigt och mycket trevligt. God mat, gott vin och trevligt folk. Nöjda och glada åkte vi hem klockan 1 på natten.
Idag måste vi handla, städa, tvätta (tvättmaskinen är sönder så jag har bokat tvättid i tvättstugan hela eftermiddagen), dottern ska skjutsas till kalas och jag ska dit på fika klockan 3 och så ska kvällen avslutas med Beck.

Inga kommentarer: