torsdag 27 november 2008

snart får jag pynta, magsjuka




Det går magsjuka på dagis. Hoppas hoppas vi klarar oss från detta elände. Men äldsta son har varit mycket hängig de sista dagarna och igår gick han och lade sig jättetidigt för att han hade ont i magen. Men det blev inget mer av det.
I morgon hoppas jag på fönsterputsarväder, dvs inte snöstorm eller ösregn. Jag kan inte minnas att jag har längtat så efter att få advent och julpynta som jag har gjort denna höst. Men det är väl den rogivande mysfaktorn jag är ute efter när allt känns så mycket och rörigt runt mig just nu. Äntligen är jag snart där. På fredag och lördag ska det pyntas.

Dottern ska på brottning ikväll men hon är lite osäker på hur det ska eftersom bästa kompisen inte ska följa med. Hon är tyvärr magsjuk. Klart att det kommer att bli bra och kul.

Vi är fortfarande bredbandslösa hemma och jag börjar undra om de har glömt oss. Det har inte ringt någon tekniker som supporten sagt att det ska göra. Jag får väl efterlysa denne person ikväll. Kom just på att jag inte kan betala några räkningar utan bredband. Hm jag får kanske åka in till jobbet i kväll och fixa med det när dottern brottas?

Ikväll blir det lugnt. Mannen jobbar sent och grabbarna pluggas till prov. På matbordet kommer det att stå potatismos med fiskpinnar/kokt fisk med broccoli och morötter...(sonens näst sista dag på önskelistan. Vi tog rester i tisdags, därför återkommer tisdagens middagsförslag idag. Jag rationaliserade bort fiskbullarna, blä, i kväll)



Har precis läst Kiffe Kiffe, i morgon. Eleverna tyckte inte om den men jag kan väl tycka att den var ok. Just nu har vi börjat men Skuld av Karin Alvtegen med 1:orna och Ninas resa av Lena Einhorn med 2:orna. Två helt olika böcker att hålla på med.

Mina favoritfärger är rött, svart och guld ifall någon undrar. Jag tycker om stearinljus om de inte luktar. Jag lyssnar gärna på RnB. Läser gärna verkliga händelser, levnadshistorier realistiska och fiktiva eller deckare (men har bara läst Mari Ljungstedt och Läckberg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag undrar och väntar spänt på fler "upplysningar"