torsdag 14 augusti 2008

så var man på jobbet igen


Tänk nu har det snart gått en hel arbetsvecka! Jag är seg och trött på kvällarna men kommer ändå inte inte i säng i tid på nätterna, så morgnarna är mycket trötta... Men det ställer väl in sig.
Tisdag och onsdag var vi på kick off. Det var nyttigt och roligt. Vi teambildade med att spela bangolf. Bästa arbetslaget skulle få pris. Vårt lag kom tvåa, men jag fick flest hole in one, 3 st, så jag fick en ask romerska bågar. På kvällen åt vi god middag och sedan hade musikläraren arrangerat "så ska det låta". Det var hög stämning och alla vid mitt bord hade samma inställning; Det viktigaste är inte att ha kul utan att vinna, trots det kom vi tvåa.
Nu råder det febril aktivitet för att förbereda oss inför elevanstormningen på måndag. Det är nog minst lika spännande för oss som för nya eleverna med att mötas på måndag. Vi undrar vad det kommer för ungdomar, vad de har med sig i kunskaper och förväntningar och de är väl mest nyfikna på andra blivande klasskamrater men säkert också på vilka kurser de kommer att genomföra.
Upprop måndag, sedan kör det igång för fullt med 5 lektioner på tisdag.
På lördag är det kräftskiva. Tjo ho!

1 kommentar:

Fotograferande Maria sa...

HEj! Du vänjer dig snart. Vi börjar på tisdag/onsdag. Åh kräftskiva,,,får man komma? Kan sova i husvagnen. Vad var det du ville ha hjälp med? KRam Maria