tisdag 22 juli 2008

renoverar


Nu har jag och dottern kommit hem från 3 sköna dagar i skogen. Det blev inga blåbär den här gången men mycket relaxande. Det är så skönt med A:s stuga. Det finns ström och vatten är draget till tomten och så en luktfri miljötoa.


Det är så härligt och stå ute på verandan och andas in lugnet och lyssna på trädkronornas rasslande och dansande samtidigt som man står och diskar.


Dottern badade flera gånger men jag är en riktig badkruka.


Vi hann också med att shoppa på Ge-Kås i Ullared. Det blev mycket plastpåsar, diskmedel och bindor men lite kulköp blev det också. Det hade kommit in lite höst/vinter kläder men det fanns fortfarande mest sommarkläder.


Nu har äldsta sonen åkt till Holland med fotbollen och då passar jag och mannen på att överraska honom. Vi ska totalrenovera hans rum. Hoppas han blir glad. Han har inte fått bestämma något men vi tror och hoppas på att vi har läst in honom bra. Senapsfärgade väggar ska bli vita och med en fin svart/vit/röd mönstrad fondvägg bakom sängen. Gamla sängen ska bytas ut till en 120 cm bred säng och träfärgade hyllor ska bytas ut mot svarta möbler. Bilder kommer senare...


Gamla sängen och hyllorna är redan sålda på blocket medan terrarium med majssnok verkar vara svårare att få såld. Någon intresserad av en majssnok?

Inga kommentarer: